Diensten

Data2Benefit staat voor het creëren van inzichten uit data. Met als doel om voordeel te creëren voor uw bedrijf. Dit realiseren wij met onderstaande diensten.

Consultancy

Je kunt mij inhuren als data-analist, maar ook om bijvoorbeeld dashboards te ontwikkelen. Een ‘urenstrippenkaart’ behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer

Analyse

Soms weet je nog niet wat je kunt met de beschikbare data en wil je dus ook nog niet iemand langere tijd inhuren. Dan is een eenmalige of incidentele analyse iets voor u!

Lees meer

Trainingen

Ik verzorg praktijkgerichte trainingen op locatie voor (young) dataprofessionals. Helemaal aangepast aan uw verzoeknummers en praktijksituaties zodat je er ná de training echt wat mee kunt in het dagelijkse werk.

Lees meer

Power BI-development

Met veel plezier maak ik mooie dashboards en rapportages in Power BI, uiteraard helemaal in uw eigen huisstijl. Dit zorgt er voor dat je stuurinformatie overzichtelijk bij elkaar staat en altijd beschikbaar is.

Lees meer

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waarmee ik samenwerk, zijn elke dag bezig om hun medewerkers, diensten of klanten te laten excelleren. Daarom doe ik er graag een tandje bij om samen het verschil te maken.

Kom in contact